Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gino Graus – Verslaafd aan jou

Nieuws

Gino Graus – Verslaafd aan jou

Niels Harlaar

Voor Gino Graus is 2019 al een bijzonder jaar omdat hij zijn 10 jarig artiestenjubileum viert, hij bracht in die periode een groot aantal singles uit en werd daarbij geholpen door tal van gerenommeerde componisten en tekstschrijvers waaronder Jan Keizer, Emile Hartkamp en Edwin van Hoevelaak. Maar hij droomde er al die jaren van om uiteindelijk helemaal zelf de tekst en muziek voor een nummer te kunnen schrijven.

Met zijn nieuwe single ‘verslaafd aan jou’ komt die droom uit want zowel de tekst als muziek komen van zijn hand. Hij werd hierbij geïnspireerd door de wereldhit ‘Coco jambo’ van Mr. President waarvan ook een fragment in het nummer te horen is.

Samen met producer Mario Veltman heeft hij het nummer verder uitgewerkt en het resultaat mag er zijn, een lekker in het gehoor liggend Nederlandstalig nummer met eigentijdse invloeden waardoor het jong en oud zal aanspreken.