Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

Laat de zomer maar komen met de nieuwe single van Gino Graus

Niels Harlaar

Gino Graus is inmiddels al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die op het Mega Piratenfestijn in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Gino diverse singles uitgebracht waarvan onder andere “Hey Schat”, “Vogelvrij” en natuurlijk ook het eind vorig jaar verschenen “Ik wil je kussen” zeer succesvol waren.

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer waardoor hij ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers.

Dat is ook zeker het geval bij zijn nieuwe single “Ik wil liever vrij zijn” die op 21 Juni uitkomt. Een gezellig zomers nummer dat werd geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp.

Gino: “ ik ben heel trots op dit nummer waarbij ik ook productioneel mijn bijdrage heb mogen leveren. Weer een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Wat mij betreft kan de zomer beginnen”.

ikwilliever-2.jpg

Beluister op iTunes of Spotify