Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Banner-Gino-4.jpg

Nieuws

Actie: Win een live optreden van Gino!

Niels Harlaar

_WDS0453.jpeg

Het is vakantietijd, dus Gino heeft een leuke actie verzonnen, want iedereen wil natuurlijk liever vrij zijn!

Maak alleen of samen met je vrienden/familie een kort filmpje waarin een stukje van de nieuwe single van Gino “Ik Wil Liever Vrij Zijn" wordt gezongen en post deze op je social media met #GGActie in het bericht.

Degene met het leukste of gekste filmpje wint een live optreden van Gino op een lokatie naar keuze, dat kan dus bij je thuis, of op je sportclub, school, werk etc.

Veel plezier en maak er wat moois van!!

(De actie is inmiddels gesloten)

Laat de zomer maar komen met de nieuwe single van Gino Graus

Niels Harlaar

Gino Graus is inmiddels al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die op het Mega Piratenfestijn in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Gino diverse singles uitgebracht waarvan onder andere “Hey Schat”, “Vogelvrij” en natuurlijk ook het eind vorig jaar verschenen “Ik wil je kussen” zeer succesvol waren.

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer waardoor hij ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers.

Dat is ook zeker het geval bij zijn nieuwe single “Ik wil liever vrij zijn” die op 21 Juni uitkomt. Een gezellig zomers nummer dat werd geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp.

Gino: “ ik ben heel trots op dit nummer waarbij ik ook productioneel mijn bijdrage heb mogen leveren. Weer een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Wat mij betreft kan de zomer beginnen”.

ikwilliever-2.jpg

Beluister op iTunes of Spotify

25 Oktober is het dubbel feest voor Gino Graus

Niels Harlaar

Op deze dag viert hij niet alleen zijn 18e verjaardag, maar ook zijn nieuwe single “ik wil je kussen” is op deze dag uitgekomen.

Na het succesvolle “Vogelvrij” en het eerder dit jaar verschenen “Ga je mee” heeft Gino nu gekozen voor het vrolijke “Ik wil je kussen” waarvan hij zelf de tekst schreef. De productie was weer in handen van Mario Veltman.

“Ik wil je kussen” is een heerlijk aanstekelijk nummer waarbij je niet stil kunt blijven staan.

ikwiljekussen.jpg

Nieuwe single Gino Graus

Niels Harlaar

Na de succesvolle single “Vogelvrij” die veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiozenders en al meer dan 250.000 keer is gestreamd op streamingportals als Spotify en HitsNL is het nu tijd voor weer een volgende stap in de carrière van de sympathieke zanger uit Den Bosch.

Op 12 Mei verschijnt zijn nieuwe single “Ga je mee”. Dit is wederom een uptempo nummer met de inmiddels herkenbare sound waarin Nederpop invloeden te horen zijn.

En omdat Gino het leuk vindt om bij zijn optredens de zaal eens flink op zijn kop te zetten is er van “Ga je mee” ook nog een remix gemaakt waarin het tempo een stuk omhoog gaat en het feest helemaal compleet is.

Nieuwe Single “Vogelvrij”

Niels Harlaar

Nadat Gino Graus in 2016 een nieuwe muzikale weg is ingeslagen gaat de 17 jarige zanger uit Den Bosch als een speer. Zijn nummers "Leef de dag" en "Hey Schat" en ook de kerstsingle "Ik verlang naar Kerstmis" waren zeer regelmatig te horen op een groot aantal radiostations en ook was Gino vaker te zien tijdens optredens in het land. Daarnaast groeide ook het aantal volgers op zijn social media kanalen gestaag. Ook 2017 is al weer goed begonnen, zijn nieuwe single "Vogelvrij" die op 2 Januari is verschenen is wederom door veel zenders direct op hoge rotatie op de playlist gezet.

De tekst en muziek van dit vrolijke uptempo nummer zijn van Rutger Kanis en de productie was weer in handen van Edwin van Hoevelaak. 

8717472643155_600.jpg