Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Banner-Gino-4.jpg

Nieuws

Gino Graus – Verslaafd aan jou

Niels Harlaar

Voor Gino Graus is 2019 al een bijzonder jaar omdat hij zijn 10 jarig artiestenjubileum viert, hij bracht in die periode een groot aantal singles uit en werd daarbij geholpen door tal van gerenommeerde componisten en tekstschrijvers waaronder Jan Keizer, Emile Hartkamp en Edwin van Hoevelaak. Maar hij droomde er al die jaren van om uiteindelijk helemaal zelf de tekst en muziek voor een nummer te kunnen schrijven.

Met zijn nieuwe single ‘verslaafd aan jou’ komt die droom uit want zowel de tekst als muziek komen van zijn hand. Hij werd hierbij geïnspireerd door de wereldhit ‘Coco jambo’ van Mr. President waarvan ook een fragment in het nummer te horen is.

Samen met producer Mario Veltman heeft hij het nummer verder uitgewerkt en het resultaat mag er zijn, een lekker in het gehoor liggend Nederlandstalig nummer met eigentijdse invloeden waardoor het jong en oud zal aanspreken.

 

Vrolijke nieuwe single van Gino

Website Gino Graus

Op 15 Maart verscheen de nieuwe single "ik wil met je dansen" van Gino Graus.

De tekst en muziek van dit ‘feel good’ nummer zijn van Edwin van Hoevelaak die eerder verantwoordelijk was voor grote hits van o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en André Hazes.

Edwin is al jaren betrokken bij mijn carrière en met “ik wil met je dansen” heeft hij een nummer voor me geschreven dat qua vrolijkheid en positiviteit helemaal bij me past, aldus Gino.

Gino Graus nam in 2009 zijn eerste single op en viert dus dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum, dat doet hij met Gino’s Muziekfeest op 18 Mei in zaal Absoluut in Sint Michielsgestel en met een wekelijkse soap op zijn youtube kanaal waar hij op bezoek gaat bij mensen die hem hebben geholpen bij de opbouw van zijn carrière.

 

Gino Graus - Ik Wil Met Je Dansen [AHM-COVER 3000 x 3000].jpg

Actie: Win een live optreden van Gino!

Niels Harlaar

_WDS0453.jpeg

Het is vakantietijd, dus Gino heeft een leuke actie verzonnen, want iedereen wil natuurlijk liever vrij zijn!

Maak alleen of samen met je vrienden/familie een kort filmpje waarin een stukje van de nieuwe single van Gino “Ik Wil Liever Vrij Zijn" wordt gezongen en post deze op je social media met #GGActie in het bericht.

Degene met het leukste of gekste filmpje wint een live optreden van Gino op een lokatie naar keuze, dat kan dus bij je thuis, of op je sportclub, school, werk etc.

Veel plezier en maak er wat moois van!!

(De actie is inmiddels gesloten)

Laat de zomer maar komen met de nieuwe single van Gino Graus

Niels Harlaar

Gino Graus is inmiddels al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die op het Mega Piratenfestijn in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Gino diverse singles uitgebracht waarvan onder andere “Hey Schat”, “Vogelvrij” en natuurlijk ook het eind vorig jaar verschenen “Ik wil je kussen” zeer succesvol waren.

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer waardoor hij ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers.

Dat is ook zeker het geval bij zijn nieuwe single “Ik wil liever vrij zijn” die op 21 Juni uitkomt. Een gezellig zomers nummer dat werd geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp.

Gino: “ ik ben heel trots op dit nummer waarbij ik ook productioneel mijn bijdrage heb mogen leveren. Weer een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Wat mij betreft kan de zomer beginnen”.

ikwilliever-2.jpg

Beluister op iTunes of Spotify

25 Oktober is het dubbel feest voor Gino Graus

Niels Harlaar

Op deze dag viert hij niet alleen zijn 18e verjaardag, maar ook zijn nieuwe single “ik wil je kussen” is op deze dag uitgekomen.

Na het succesvolle “Vogelvrij” en het eerder dit jaar verschenen “Ga je mee” heeft Gino nu gekozen voor het vrolijke “Ik wil je kussen” waarvan hij zelf de tekst schreef. De productie was weer in handen van Mario Veltman.

“Ik wil je kussen” is een heerlijk aanstekelijk nummer waarbij je niet stil kunt blijven staan.

ikwiljekussen.jpg