Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_3331.jpeg

Muziek Carrousel

 
Logo-Gino's-Muziek-Carrousel-Low-Upper.jpg
 

Gino’s Muziek Carrousel

Gino’s Muziek Carrousel is een live amusements show van 4 uur met muziek en entertainment. Gino is de zanger en presentator en hij wordt bijgestaan door een allround DJ. 

Gedurende de show haalt Gino regelmatig een bezoeker op het podium en vraagt deze om aan het rad (de Muziek Carrousel) te draaien. Op dit rad staan cijfers die zijn gekoppeld aan diverse muziekstijlen en bijbehorende nummers (voorbeelden van genres zijn Nederpop, Feestmuziek, Engelstalig, Ballads, Spaanstalig, Polonaise, etc). Gino zingt vervolgens het gekozen nummer met aansluitend nog één of meerdere nummers uit hetzelfde genre waarna de DJ het weer overneemt. 

Doelgroep

Deze show is geschikt voor vrijwel alle feesten en horecagelegenheden van klein tot groot, maar bijvoorbeeld ook voor campings omdat er voor een breed publiek van jong tot oud wordt geprogrammeerd. De live gezongen nummers alsook de muziekkeuze van de DJ zijn ‘voor ieder wat wils’ en zullen worden afgestemd op de locatie en bezoekers. Waarbij een hoog feestgehalte en gezelligheid het doel is.

Meer informatie of boeken?

Neem voor het boeken van Gino's Muziek Carrousel of voor het verkrijgen van meer informatie contact op met info@ginograus.nl of bel 0626108738.