Contact

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Over Gino

Over Gino Graus

_WDS0495_Pers.jpg

Gino begon al vroeg. Bij familiefeestjes liep hij voorop in de polonaise, maar nog liever veroverde hij de microfoon om te zingen. Een eigen single liet daarom ook niet lang op zich wachten. Op 6 maart 2010 verscheen het nummer ‘Een Vriend’.

Dat jaar won hij ook ‘Typisch Talent’ een talentenjacht in zijn woonplaats Den Bosch. Als winnaar mocht hij samen met een aantal grote namen optreden waaronder Marianne Weber, Sieneke, en Django Wagner. Voor Gino, toen net 10 jaar oud, een hele ervaring.

Hij werd daarna onder de vleugels genomen van Grad Damen en Mario Veltman die twee singles met hem opnamen. Ook twee albums volgden: ‘Stap voor Stap’ in 2011 en ‘Uit mijn hart’ verscheen in 2012.

Tijdens een muziekreis naar Turkije, waar het gezin Graus mee was, werd Gino echt ontdekt. Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piraten Festijn, was zo onder de indruk, toen hij Gino toevallig hoorde zingen, dat hij hem meteen een optreden op het eerstvolgende Mega Piraten Festijn in Zelhem aanbood. Amper uit het vliegtuig stond Gino voor vele duizenden mensen te zingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Producer Edwin van Hoevelaak (o.a. André Hazes, Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes) ging met Gino aan de slag en dat resulteerde in het album: "Zweven op de wind". Waarbij hij hulp kreeg van grote namen als Jan Keizer en George Baker die nummers voor hem schreven.

In 2015 doet Gino mee aan het TV programma Bloed, Zweet & Tranen, waar hij veel ervaring opdoet en zich ook aan een groter publiek kan presenteren.

Inmiddels is de muziekstijl van Gino veranderd naar een sound die meer aansluit bij zijn leeftijd. Dat is ook duidelijk te horen op zijn nummers "Leef de dag”, "Hey Schat” en “Vogelvrij” die wederom werden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

_WDS9379-web.jpg

In 2017 verschenen verder zijn singles “Ga je mee” en het aanstekelijke “Ik wil je Kussen” die op zijn 18e verjaardag uitkwam. Deze laatste single is veelvuldig gedraaid op de diverse radio zenders en wordt nog dagelijks gestreamed op portals als Spotify en HitsNL. Beide nummers werden geproduceerd door Mario Veltman.

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Inmiddels is Gino al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer waardoor hij ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers.

Dat is ook zeker het geval bij zijn nieuwe single “Ik wil liever vrij zijn” die op 21 Juni is uitgekomen. Een gezellig zomers nummer dat werd geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp.

Gino: “Ik ben heel trots op dit nummer waarbij ik ook productioneel mijn bijdrage heb mogen leveren. Weer een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Wat mij betreft kan de zomer beginnen”.

Vanaf heden is Gino Graus exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen.

Muziek

Klik voor meer informatie